Ons bedrijf

Kerk
Jumbo
Jumbo
Jumbo

Wij levereren grote verwarmingsapparaten t.b.v. de bouw, handel, industrie en dienstverlening. Wij zijn geen standaard verhuurbedrijf, maar onze produkten worden ingezet om in door ons aangelegde installaties warmte te leveren. Vaak in tenten, historische gebouwen, kerken en bedrijfshallen. Wij leveren mobiele heaters die zorgen voor directe, efficiente en flexibele warmte om een aangenaam werkklimaat te garanderen. Om vochtige ruimten te drogen met reukloze en geluidsarme verwarmingsapparaten, die door ons zelf zijn gebouwd en ontwikkeld. In een korte tijd kan men een zeer grote ruimte op een veilige manier verwarmen zonder gebruik te maken van open vlamsystemen.

 

Wij hebben verschillende apparaten met verschilende capaciteiten, zodat bij elk project het perfecte apparaat gebruikt kan worden. De kleine apparaten werken op 230V, de grote apparaten werken op 380V (krachtstroom).

 

Vandaag de dag is snel te kunnen reageren op de vraag van een klant erg belangrijk. Vooral bij industriële toepassingen, evenementen en vergeet niet het wisselende klimaat. Om hier snel op te kunnen reageren is het belangrijk dat wij beschikken over voldoende materialen, een 24-uurs mentaliteit en service en natuurlijk eigen vrachtwagens en heftrucks.

 

EXTRA's

Ten behoeve van de warmteprojecten kunnen wij extra materialen aanleveren zoals;

  • tanks
  • slangen
  • kabels
  • verdeelkasten (t.b.v. stroom)